На Вінниччині небайдужий чоловік влаштував стрілянину на весільному заході

Про те, що на Вінничині, минулої суботи, 13 березня, маловідомий громадянин, "розсерджений" весіллям, відкрив вогонь по лініях електропередач, і в результаті порушив енергопостачання половини селища, згідно з інформацією з власних джерел, повідомляє новинний портал "Обозреватель".

Згідно з даними журналістів, незвичайна подія трапилася в Тульчинському районі, в населеному пункті Томашпіль, близько 9 години вечора суботи. Відразу після "урочистого салюту" правопорушник зник з місця подій на автотранспортному засобі, не дочекавшись появи співробітників Національної поліції. Очевидці інциденту зазначають, що все дійство відбулося на весільному гулянні, під час якого чоловік і зробив постріли з автоматичної зброї в бік ліній електропередач.

Відзначається, що усвідомивши факт того, що частина населеного пункту знеструмлена, порушник, мабуть, сильно "перенервувавши", покинув весілля на своєму автомобілі виробництва "Porsche". Прибулі на місце ексцесу, до 21:25, поліціянти, тільки змогли констатувати факт стрілянини, і, в підсумку, оголосили план перехоплення "Сирена". На цей час ніякої інформації про те, чи затриманий стріляв, або чим були викликані такі дії, від пресслужби Національної поліції Вінницької області не надходило.

Нагадаємо, що схожа подія сталася в Полтаві, коли водій весільного кортежу, вирішив постріляти з пістолета під час їзди, слідуючи по трасі біля Корпусного саду. Однак, вже через кілька годин, після скоєння цього порушення, винного знайшли на одній з вулиць у Київському районі. Зброю у 18-річного громадянина вилучено, і правоохоронцями відкрито кримінальне провадження відповідно до статті "хуліганство, вчинене із застосуванням зброї" КК України, що передбачає від 3 до 7 років позбавлення прав і свобод.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Національна поліція виписала штраф голові партії"Слуга народу".

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що у страшній ДТП на Рівненщині загинув один неповнолітній, і троє отримали серйозні травми.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що у центрі Одеси вибухнув звичайний тротуар.