У Києві знову сталося "мінування" адміністративних будівель.

У Києві в черговий раз в правоохоронні органи надійшло повідомлення про мінування адміністративних будівель. Цього разу йдеться про Національний цирк та Міністерство культури. Інцидент стався сьогодні, 14 березня.

Про це повідомила спільнота "Київ Оперативний"у Facebook з посиланням на анонімне повідомлення. За словами співрозмовника, в залі цирку нібито знаходився чоловік з бомбою.

"Схоже, що заявник має якісь неприязні стосунки з керівництвом цирку, оскільки його єдиною вимогою було – звільнити директора", – сказано в повідомленні.

Як пізніше з'ясувалося, що правоохоронні органи евакуювали з будівлі щонайменше 600 осіб. Після цього був проведений ретельний обшук всіх відвідувань. Але ніяких вибухонебезпечних предметів виявлено не було. Це говорить тільки про те, що виклик був помилковим.

Варто сказати, що це не перший випадок, коли в правоохоронні органи надходять такі повідомлення. Як правило, всі вони носять помилковий характер. Але спецслужби не мають ніякого права на них не реагувати належним чином. Тому що в іншому випадку можуть постраждати сотні людей.

Раніше надходило повідомлення про те, що в Києві 18 лютого через повідомлення про мінування були закриті станції метро "Майдан Незалежності" і "Палац Спорту".

Варто сказати, що такі випадки фіксуються не тільки в Києві, а й інших великих містах України. Наприклад, в даному випадку мова йде про Харків і Одесу. Навіщо це робиться-нікому не зрозуміло. Цілком ймовірно таким чином невідомі люди хочуть створити додаткове хвилювання серед звичайного населення.

Раніше Hyser писав про те, що під Вінницею зловмисник розстріляв молодят на весіллі.

Також писали, що люди розбігалися в різні боки, намагаючись врятуватися, в центрі Одеси пролунав вибух.

Нагадаємо, що у Києві затримали банду грабіжниць, які споювали і грабували чоловіків.