Харківські лікарі розповіли про те, що в лікарні стало більше надходити молодих людей з коронавірусом.

Так, харківські лікарі розповіли про те, що коронавірус не збирається здавати свої позиції. За останній час значно збільшилася кількість молодих пацієнтів з цим діагнозом.

Про це сьогодні на своїй сторінці в Facebook повідомив лікар-інфекціоніст Володимир Корсунов. За словами медика, в міських медустановах не вистачає ліжок для хворих COVID-19.

“Лікарні завантажені повністю, кисневих місць майже не залишилося, реанімації переповнені, пацієнти на неінвазивній вентиляції знову лежать, де є хоча б поточний кисень”, — написавши лікар.

Також лікар зазначив, що люди, які зараз перебувають на лікарні, переважно молодого віку.

За словами Корсунова, сьогодні в обласній клінічній інфекційній лікарні перебуває троє пацієнтів віком від 31 до 39 років. У той же час в дитячій ОКИБ на інвазивної штучної вентиляції легенів перебуває 11-річна дитина, а на неінвазивної ШВЛ — 17-річний підліток.

Лікар зазначив, що нова хвиля коронавірусу може бути набагато небезпечнішою, ніж всі попередні. Зараз намагаються прищепити всіх людей, які є. Навіть не звертаючи увагу на наявність антитіл в організмі людини. Тому що необхідно зупинити поширення цієї хвороби, щоб потім не було гірше.

На даний момент-це першочергове завдання, яке стоїть як перед урядом, так і перед лікарями. Людей же просять бути більш акуратними і стежити за епідеміологічними правилами. Не варто їх порушувати і піддавати своє здоров'я великій небезпеці. Тому що в деяких випадках лікарі можуть просто не встигнути допомогти людині.

Раніше Hyser писав про те, що Степанов розповів про новий штам коронавірусу, навіть нирки і печінку можуть відмовити.

Також писали, що названі нові області, які претендують на посилення протиепідемічних норм.

Нагадаємо, що у Китаї у кажанів виявили новий вірус.