Киян попередили про зміну роботи громадського транспорту в столиці.

На час дії жорстких карантинних обмежень в Києві, міський транспорт курсуватиме з посиленням санітарних норм і заповненістю в 50% місць. З цього приводу висловився перший заступник голови КМДА Микола Поворозник на своїй сторінці в Facebook.


За його словами, подібні зміни можуть торкнутися не тільки Києва, а й інших регіонів з "червоним" рівнем епідемічної небезпеки. Справа в тому, що Кабмін наділив регіональні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій правом приймати самим рішення про карантинні обмеження в роботі громадського транспорту.

З урахуванням цього на засіданні Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА дійшли спільної угоди - не зупиняти роботу громадського транспорту столиці: наземного та метрополітену.

українцям розповіли про те, як працюватиме громадський транспорт у Києві, фото: Цензор.Ні

Тобто міський транспорт курсуватиме, але за умови дотримання деяких запобіжних заходів. Зокрема, наповненість пасажирами не повинна бути більше 50 відсотків посадочних місць.

До слова, в Києві посилили карантинні обмеження у зв'язку з активним зростанням захворюваності коронавірусом серед місцевих жителів.

Раніше "Hyser" писав про те, що з 23 березня Київ і Одеська область в" червоній " зоні. Вже відомо, як працюватимуть міський транспорт, метро і поїзди.

Також наш портал повідомляв, що автоперевізники масово піднімають ціни на проїзд. На це відреагував АМКУ і закликав місцеву владу втрутитися.

Нагадуємо, що українцям розповіли, що робити жителям "червоної" зони. З'явилися нові обмеження щодо роботи громадського транспорту.