По всій території України посилюють карантин.

Так, в Україні продовжує свою дію адаптивний карантин. Згідно з його правилами всі області поділені на чотири зони. Найсуворіші правила карантину зберігаються в помаранчевій і червоній зоні. Перехід від однієї зони до іншої здійснюється на підставі рішення комісії після аналізу епідеміологічної ситуації.

Як повідомляє Телеграм-канал "Коронавірус_інфо", станом на 23 березня в Україні в "жовтій" зоні залишилася лише одна область - Херсонська.

Там нагадали, що ще місяць тому в "жовтій" зоні знаходилася вся територія країни, крім Івано-Франківської області.

Таким чином можна говорити про те, що ситуація в країні на тлі епідемії коронавірусу стає тільки гірше. Лікарі постійно твердять про те, що в лікарнях вже практично немає вільних місць. Людей змушені розмішати буквально в коридорах лікарень.

І з кожним днем стає відомо про нові випадки зараження. І мова йде не про сотні людей, а про тисячі.

У порівнянні з 22 березня"червонозонних" областей в Україні не додалося, але за день в "помаранчеву" зону перейшли Волинська, Рівненська, Харківська, Кіровоградська та Запорізька області.

На тлі цього лікарі закликають всіх українців до того, щоб вони дотримувалися епідеміологічні правила. Адже від цього в прямому сенсі цього слова буде залежати їхнє життя.

Як повідомлялося раніше, в Україні на ранок 23 березня було зареєстровано 11 476 нових випадків інфікування коронавірусом.

Раніше Hyser писав про те, що українцям заборонили гуляти без масок в" червоній " зоні.

Також писали, що в Україні почали вводити спецпропуски для проїзду в громадському транспорті.

Нагадаємо, що Ляшко виступив з невтішним зізнанням.