Віртуальний помічник розкрив дату проведення наступного заходу Apple

Про те, що вже в цьому місяці американська корпорація може провести спеціальний захід, на якому, швидше за все, будуть представлені чергові новинка, пише інформаційне агентство "Reuters".

Зокрема, після того, як журналісти запитали у Siri, коли ж очікувати чергової презентації, було отримано повідомлення з місцем і датою проведення: "У вівторок, 20 квітня, в Apple Park в Купертіно, Каліфорнія". Втім, в самій компанії утрималися від коментарів, і не надали ніяких подробиць.

Відзначимо, що за традицією Apple зазвичай показує нові гаджети на заході в березні. Однак цього року, компанія не провела жодних зустрічей, де б презентувала нову продукцію. Втім, деякі вебсайти, присвячені новинам про технології, вже вирішили, що американський гігант представить нові моделі iPad Pro і супутні продукти до проведення щорічної конференції розробників, запланованої на Червень.

Підсилює очікування і те, що Apple відома своїми яскравими шоу, на яких присутні сотні журналістів, з 2020 року не проводила публічних заходів через пандемію коронавірусної інфекції, перейшовши до віртуальних презентацій.

iPhone
iPhone
iPhone

Поки ж технологічний гігант тільки випустив нову версію програми, спрямованого на пошук своїх пристроїв - "Find My". Через це додаток, безумовно, можна відстежувати пристрої та інших виробників, але тільки якщо їх виробники підключені до сервісу "Find My". Вже зараз за допомогою "Find My" можна відшукати електронні велосипеди від "VanMoof", навушники від "Belkin" і брелоки-трекери від "Chipolo One Spot". Обіцяють, що нова продукція, сумісна з "Find My", з'явиться на полицях в цьому квітні, а перелік електронних пристроїв, що підтримують це додатки від Apple, буде тільки зростати.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що в Україну прибули перші турецькі безпілотники "Bayraktar TB2".

Також раніше наш портал повідомляв про те, що в нашій країні пройдуть багатоетапні антитерористичні навчання.

А до цього ми розповідали про те, що "ПриватБанк" і "Ощадбанк" попередили своїх клієнтів про серйозне підвищення вартості деяких послуг.