5 травня в столиці сталася серйозна ДТП, винуватець якої зник з місця злочину

У середу, 5 травня, в Києві, на Столичному шосе сталося страшне дорожньо-транспортна пригода: машина на швидкості збила пішохода, після чого машина покинула місце події. Відеозапис цієї події опублікований на YouTube-каналі "dtp.kiev.ua".

На місце аварії прибули співробітники патрульної поліції, які виявили зламані елементи бічного дзеркала заднього виду автомобіля, завдяки чому змогли визначити, що водій-утікач пересувається на білому Renault Sandero.

Повідомляється, що потерпілий, якого збив правопорушник-утікач, внаслідок зіткнення отримав безліч травм. Прибулі на місце аварії медики доставили його в лікарню №17. Родичі потерпілого розповіли, що вранці він зник, а пізніше його телефон почав відображатися на трасі в районі Корчуватого. Коли син потерпілого прибув до позначеної точки, він застав свого батька вже травмованим в результаті ДТП.

В даний момент співробітники правоохоронних органів розшукують водія, який скоїв аварію і зник.

Нагадаємо, за день до цього, 4 травня, в Києві сталася ще одна дорожньо-транспортна пригода. Повідомляється, що сталося вона на Брест-Литовському шосе. Винуватцем аварії став таксист на автомобілі Hyundai, який пішов на розворот, не надавши перевагу в проїзді водієві "Хонди". В результаті цього машина таксі врізалася в Honda, яка відлетіла в ВАЗ-2101. Єдиною постраждалою виявилася пасажирка "Жигулів", її госпіталізували. У салоні Honda перебували діти, проте вони, на щастя, не постраждали.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що з'явилася нова інформація щодо аварії в Києві за участю Infinity.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 23-річний водій вилетів на узбіччя, де збив кілька людей.

Також "Hyser" писав, що у Росії 6-річна дитина сіла за кермо і задавила свою матір.