Відома актриса театру і кіно Ольга Лук'яненко вирішила розлучитися.

Таким чином, шлюб зірки з Сергієм Атанасовим, який займається тюнінгом автомобілів і байків, зазнав краху після дев'яти років шлюбу. Вони більше не живуть разом, але продовжують підтримувати дружні стосунки заради спільної дочки - Адель, якій всього 8 років. Про це пишуть "Факт".


Ольга Лук'яненко зізналася, що останні п'ять місяців у них з Сергієм був досить важкий період у відносинах, який в кінцевому підсумку і змусив її прийняти рішення розлучитися. Правда, чим були викликані їх проблеми у відносинах, актриса уточнювати не стала.

36-річна зірка лише додала, що дочка залишилася жити з нею, але Сергій буде і далі брати активну участь в її вихованні. За її словами, він живе недалеко від них і навіть іноді відвозить Адель в школу.

Ольга Лук'яненко та Сергій Атанасов більше не разом, фото: факти


Варто відзначити, що незважаючи на проблеми з особистим життям, кар'єра Ольги Лук'яненко складається досить вдало. Найвідомішими її проектами є серіали "Кадетство", "Моя прекрасна сім'я" і "Вовчиця". Крім того, вона знімалася у фільмі "Любов сліпа".

Однак це далеко не всі її кінороботи, які варті уваги. Наприклад, вона прекрасно зіграла в картинах "Вітряна жінка"," Благі наміри", серіалі "Татусі", в якому, до слова, знімається досі.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова розповіла, з якою співачкою зрадила б своєму чоловікові.

Також наш портал повідомляв, що телеведуча Леся Нікітюк публічно вступила в суперечку з Сергієм Притулою.

Нагадуємо, що російська балерина Анастасія Волочкова похвалилася дивним "подарунком" від коханого.