Із життя пішов зірка бойовиків 80-х Френк Макрей.

Це легендарний актор, який знявся в таких знаменитих фільмах, як "Ліцензія на вбивство", "Останній кіногерой" і "Роккі 2". Помер Макрей у віці 80 років, а причиною тому став серцевий напад, який він пережити не зміг. Про це пише "Апостроф".


Варто відзначити, що Френк Макрей не завжди бачив себе актором і в 60-х пробував себе в професійному футболі, але до душі йому більше припала індустрія розваг. Її він і вибрав в кінцевому підсумку замість спорту, про що ніколи не шкодував.

Незважаючи на свій зріст 198 см йому часто пропонували ролі поліцейських і крутих хлопців, на які, він зрозуміло, погоджувався. В результаті за більш ніж 30 років кар'єри Макрей знявся приблизно в 40 фільмах. Найпримітніші серед них - "Важкі часи", "Кулак", "Райська алея", "Червоний світанок", "Під замком".

Френк Макрей і Сильвестр Сталлоне знялися разом у чотирьох фільмах. Фото: кадр з фільму Під замком

У тому самому знаменитому фільмі про Джеймса Бонда під назвою "Ліцензія на вбивство" (1989) Макрей зіграв Шаркі, близького друга Бонда (Тімоті Далтон) і Фелікса Лейтера (Девід Хедісон). Потрібно визнати, що зі своєю роллю він впорався на відмінно.


Крім того, його можна також побачити у комедіях: "Батареї в комплект не входять","48 годин","Останній кіногерой" з Арнольдом Шварценеггером. Востаннє він зіграв у 2006 році.

Раніше "Hyser" писав про те, що пішов з життя актор з "Весни на Зарічній вулиці", якого обожнювало ціле покоління.

Також наш портал повідомляв, що не стало легенди українського боксу, головною пристрастю якого завжди був спорт і тільки.

Нагадуємо, що не стало зірки культового серіалу "Твін Пікс", про що повідомив його син у соцмережах.