Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова опублікувала у своєму профілі Instagram новий незвичайний знімок, на якому в шпагаті повисла на шиї у коханого.

Поза вийшла досить дивна, але зірка дозволила коментаторам "розгулятися" під знімком. На цей раз вона залишила можливість коментування своїм шанувальникам і хейтерам.

На фото Анастасія позувала в ніжно-фіолетовому купальнику, прикрашеним жовтими аплікаціями у вигляді квітів. І Волочкова, і її суджений Олег в окулярах, тому шанувальникам знову не вдалося розгледіти його обличчя. Хоч трохи і видно профіль чоловіка, але все ж більшу частину його обличчя прикриває нога Волочкової, яка під фото заговорила про підтримку.

"Поддержка....бывает разной.. Таким бывает начало нашего дня😂🌴 Вот так уже 9,5 месяцев Олег носит меня на руках🐣И я за очень многое ему благодарна. Для сбережения этих сокровенных отношений нам обоим понадобилось терпение и мудрость.. Ну, не публичный Олег человек и не гонится за известностью. И Слава Богу. Мы никогда не меряемся ничем. Ни популярностью, ни славой, ни достижениями, ни возможностями.. У нас у обоих все в порядке" (Орфографія збережена - прим. ред), - пише вона.

"И это счастье, когда такие наши отношения построены на взаимном уважении, любви безо всяких условий и на доверии друг другу.👍🙏❤️",- продовжує балерина.

Волочкова розповіла, що її коханий оцінив її квіточки на купальнику і присвятив їй пісеньку. Але найбільше передплатників здивувало, що за 9,5 місяців відносин балерина так і не дізналася, ким же він працює.

""Увидев цветочки на моем купальнике, Олег спел мне песенку: "А я в пруду для Лилии сорвал три желтых лилии😂" Нам так весело!😂 Я даже не знаю кем он работает😂😂😂 но в партнеры его беру. 😂😂😂Приходите 27 го мая в театр "Аквамарин"🩰", - написала вона, запросивши фоловерів.

Раніше Hyser писав про те, що Анастасія Волочкова відвідала стайню і похвалилася умінням розтягуватися в шпагаті.

Також Hyser повідомляв, що Анастасія Волочкова влаштувала пікантну фотосесію на дивані і довела соцмережі до істерики.

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова насмішила соцмережі розповіддю про" постільні " пригоди з давнім другом.