Співачка Віра Брежнєва показала себе в купальнику.

Співачка Віра Брежнєва не перестає дивувати шанувальників своїм зовнішнім виглядом. Відзначимо, що співачка просто відмінно виглядає. Вона регулярно стежить за своєю фігурою і часто про це розповідає своїм передплатникам. Крім того співачка має досить завантажений графік по роботі.

На своїй сторінці в соціальній мережі вона ділиться новими фото і відео. На цей раз Віра Брежнєва вирішила відповісти на питання своїх передплатників. Її запитали, чому вона так рідко стала викладати фото в купальнику. На що співачка помітила, що за такі знімки, найчастіше, її просто хейтять. Вона була дуже здивована цим питанням.

Але знімком в купальнику все-таки поділилася. На фото вона позує в рожевому відрядному купальнику. Співачка стоїть спиною і в області самого пікантного місця тримає невелику косметичку в колір купальнику, на якій великими білими літерами написано її ім'я.

Фото було розміщено в розділі Stories, тому шанувальники не змогли його прокоментувати.

співачка Віра Брежнєва показала знімок в купальнику на тлі барвистого океану, фото: скріншот соціальні мережі

Варто сказати, що через невдалий світло шкіра Брежнєвої здається дещо старою.

Раніше Брежнєва показала себе в чорному короткому топі і спідниці. Шанувальники прийшли в повний захват від такого знімка.

"Віра класна! Як завжди!🤗 🌸 , Найкраща на світі!😍😘❤, ❤ ️ ❤️❤️Ти принцеса принцес❤️❤️, Прекрасна Віра❤️ 💐 😻 🔥 , КраСаВа. ❤️. Віра ви чудово виглядаєте ♪, Яка ви красива і худенька ☺, Супер красуня ❤️", - написали користувачі Мережі.

Раніше Hyser писав про те, що співак Монатік засмутив своїх фанатів новою заявою, ніхто не очікував такого.

Також писали, що фанатка Винника розповіла про їхню першу зустріч, підкрався ззаду.

Нагадаємо, що Оля Полякова потримала Ані Лорак і розповіла всю правду.