Автолюбитель показав, як він поліпшив динамічні характеристики свого " Запорожця"

"Запорожець"- улюблений величезною кількістю українських водіїв автомобіліст, який найбільше запам'ятовується своєю дещо безглуздою зовнішністю. Одночасно з тим, в цій маленькій машинці прихований серйозний потенціал, який розкривають деякі вмілі автолюбителі. Такий "Запорожець" у своєму профілі в Instagram показав Користувач "horobei.o".

В одній з останніх публікацій він запостив ролик, на якому зображений, здавалося б, звичайний, нічим не примітний "Запорожець", який, тим не менш, починає хвацько ганяти по бездоріжжю, як ніби це і є його стихія.

Автор протягом вже досить довгого часу допрацьовує цей автомобіль, покращуючи його динамічні характеристики, за рахунок чого "Запорожець" так добре показує себе за межами міста. Це, однак, не єдиний секрет прохідності "мильниці".

Справа в тому, що на ділі всі машини з модельного ряду "Запорожця" — природжені позашляховики. По-перше, у них у всіх абсолютно плоске дно, тобто у водія немає ризику" втратити " щось по дорозі. По-друге, у машин Заз мала вага, завдяки чому вони навіть зі слабеньким двигуном" вилітали " з будь-якої ями.

Нарешті, грає роль і заднє розташування двигуна. Справа в тому, що вага двигуна, який тисне на задні колеса задньопривідного "Запорожця" дає йому додаткове зчеплення, завдяки чому машина так вражає на бездоріжжі.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українським автолюбителям розповіли, які старі автомобілі є найбільш ненадійними.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні знайшли унікальний "Запорожець", який зберігся в ідеальному стані.

Також "Hyser" писав, що український автолюбитель створив Саморобний"Запорожець".