Співачка Оля Полякова поділилася своїми секретами схуднення.

Співачка Оля Полякова завжди просто відмінно виглядає. У цьому їй допомагає правильне харчування і спорт. Артистка регулярно розповідає своїм передплатникам про те, що вона не лінується і незважаючи на свій завантажений графік, завжди знаходить час для спортзалу.

Також вона записує відео своїх тренувань. Це допомагає багатьом теж не лінується і активно займатися спортом за прикладом свого кумира. Адже не всім вистачає на це мотивації. А так Полякова стає хорошим стимулом до позитивних змін.

Цього разу вона вирішила розповісти про те, як вона харчується, щоб схуднути.

Також співачка повідала, що незабаром у неї почнуться зйомки кліпу і тому їй потрібно бути в кращій своїй формі. Співачка показала, що вона є салат із сирої моркви і буряка. Полякова зробила акцент на тому, що їжу потрібно ретельно пережовувати, щоб не нашкодити організму. Але після вона вирішила трохи пожартувати на той рахунок, що вона найчастіше просто все швидко ковтає.

Прокоментувати таке відео Шанувальники не змогли. Варто також відзначити, що Полякова позувала на відео в домашньому одязі і зовсім без макіяжу. До слова, Полякова абсолютно не боїться показати себе в такому вигляді, в якому вона найчастіше ходить вдома.

А ось на концертах вона з'являється перед глядачами в кращих костюмах. До слова, всі вони відмінно підкреслюють її фігуру. Багато фанатів, які встигли побувати на концертах Полякової, відзначають, що отримують там неймовірний заряд енергії та позитиву. Адже за цим, по суті, вони і їдуть.

Раніше Hyser писав про те, що Віра Брежнєва приголомшила своїх шанувальників зовнішнім виглядом, ніхто не розуміє, що з нею.

Також писали, що Ані Лорак розповіла, що їй так зіпсувало відпочинок.

Нагадаємо, що екс-Віагра показала себе в одному купальнику на відомому у всьому світі пляжі.