Українська ведуча Леся Нікітюк поділилася гарячим фото в купальнику.

Леся Нікітюк любить дивувати своїх шанувальників новими знімками. Відзначимо, що ведуча завжди відмінно виглядає. На цей раз на її сторінці в соціальній мережі з'явився знімок, на якому вона позує в купальнику рожевого кольору. Свій образ Леся доповнила великим солом'яним капелюхом. Також на її обличчі можна помітити чорні сонцезахисні окуляри.

А поруч з ведучою позував чорно-білий кіт. Судячи з фото він дуже добре влаштувався і йому було комфортно лежати поруч з Нікітюк. Він нікуди не поспішав і з задоволенням позував для фото.

Багато користувачів мережі відзначили, що Нікітюк відмінно виглядає. Але все ж найбільше фанатів турбує особисте життя ведучої. Про це вона вважає за краще нічого не розповідати. За весь цей час Нікітюк жодного разу не була помічена в компанії чоловіка. Сама ведуча тільки жартує з цього приводу.

"Мур, мур 🥰", - підписала знімок ведуча Леся Нікітюк.

Шанувальники також прийшли в захват від побачених знімків.

"Котик по-моєму балдіє побільше самої Леси 😃, Чому не "холостячка", сама завидна наречена🔥 😍 🔥, ОООО смотри Дивись не обгори 😂, Красуня ❤️;) дві❤️❤️, У мене така сама кішка☺❤️, Фігурка бомба👏 👏❤️❤️, Красотааааа!!!!🔥🔥🔥😍😍😍❤️❤️❤️, Мама-Мійя!😃 Яка красива жінка!😋 Вогонь🔥, Шо за котик? А Рафік де?, Киць Киць, Киць киць ... ти котик, я котик, отик вдало примостився😂 🔥 🔥 🔥дуже зручно йому, пригрівся!! Фігура 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 у мене все👏, Красуня, ніжки - просто мрія, вогонь, і супер-клас😍❤️ 🔥 🔥 , Кіс кіс, кіс кіс, там котик, це Леська🥺", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що у Росії ніхто не вірить, що Оля Бузова терміново потрапила в лікарню.

Також писали, що зірка "жіночого кварталу" показала себе в непристойному вигляді.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва показала знімок своєї дочки, яка не любить публіку.