Користувачі обговорюють можливу переможницю шоу "Холостяк".

У цьому сезоні свою любов намагається знайти молодий харківський бізнесмен Михайло Заливаком. Шоу вже наближається до кінця, а у проекті залишилося всього чотири дівчини і тільки одна з них отримає заповітне кільце у фіналі. У зв'язку з тим, що зйомки проекту завершилися кілька місяців тому, шанувальники шоу вже почали гадати, кого ж все-таки вибрав Михайло, пишуть "Факт".


Відомо напевно, що Михайло Заливако зараз перебуває у відносинах, в яких дуже щасливий. У цьому чоловік сам зізнався на своїй сторінці в Instagram, відповідаючи на питання передплатників. Зрозуміло, він не став розкривати ім'я своєї обраниці, оскільки вся інформація на цей рахунок тримається в строгому секреті до останнього.


Варто відзначити, що раніше користувачі припускали, що серце завидного холостяка в кінцевому підсумку підкорила Юля Зайка, але вона раптово для всіх покинула проект з ініціативи Михайла. Проте після виходу постшоу "Як вийти заміж" 6 травня ведучий Григорій Решетник опублікував цікаве фото з Анною і Джесікою.


Так ось саме на цьому фото уважні користувачі розглянули на безіменному пальці Джесіки обручку. На цьому засноване припущення користувачів щодо того, що ця дівчина стала переможницею шоу.


Раніше "Hyser" писав про те, що переможниця шоу "Холостяк-10" похвалилася купальником з великою діркою.

Також наш портал повідомляв, що була названа нова головна героїня "Холостячки".

Нагадуємо, що Даша Квіткова з "Холостяка" показала животик і роздягненого Добриніна.