З'явилася інформація щодо жорстокого вбивства в Росії.

Повідомляється, що бездиханне тіло 28-річної б'юті-блогерки Христини Журавльової знайшли у лісі біля Єкатеринбурга. Вже відомо, що дівчина загинула від рук свого чоловіка, який сам зізнався у вбивстві. Про це пише "ТСН".


Варто відзначити, що Журавльова була активним користувачем Instagram, в якому за її б'юті-блогом стежило близько 60 000 передплатників. Останні публікації у неї там з'являлися на початку квітня. При цьому її мертве тіло було знайдено 16 квітня.

До слова, помітив його водій, який випадково проїжджав біля лісу. У цій справі стали розбиратися правоохоронні органи і першим підозрюваним у них відразу став чоловік блогерши. Чоловік же не відразу зізнався, що причетний до вбивства дружини.


Так, спочатку він запевняв, що його дружина пішла і просила її не шукати. Але потім, коли відпиратися було фактично безглуздо, в четвер, 6 травня, він зізнався у скоєному. За словами чоловіка, він втомився від постійних скандалів, які йому влаштовувала дружина, а тому він якось під час одного з чергових конфліктів взяв і задушив її.

Тіло Христини він через чотири дні викинув у лісі. Тепер за скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Примітно, що сім'я блогерши була банкрутом, оскільки сам підозрюваний був безробітним. Останнім часом пара жила тільки за ті гроші, які в Instagram заробляла покійна.

Раніше "Hyser" писав про те, що посеред білого дня в центрі Дніпра кілер розстріляв машину з дитиною.

Також наш портал повідомляв, що у Росії 6-річний хлопчик сів за кермо і задавив власну матір.

Нагадуємо, що жінку без ознак життя було виявлено в парку Партизанської слави в Києві.