Відома російська актриса Христина Асмус змінилася до невпізнання і поспішила повідомити про це шанувальникам. Зірка опублікувала фото, на якому і сліду не залишилося від її ідеальних підтягнутих форм…

Не секрет, що знаменита блондинка володіє оригінальним почуттям гумору, і час від часу демонструє його фоловерам. При цьому деякі користувачі соцмереж переконані, що воно передалося їй «у спадок» від екс-чоловіка – коміка Гаріка Харламова.

Так, Христина Асмус постала в кадрі в нижній білизні, але позувала так, щоб всі складки і жирові відкладення були максимально помітні. Ефектності знімку додало вираз обличчя знаменитості. У підписі зірка зазначила: "Ох, вже ці травневі😅 🙈".

Цілком очікувано, гості сторінки колишньої дружини Гаріка Харламова почали дотепувати на тему її зовнішніх "метаморфоз":

Варто відзначити, що після розставання з резидентом «Comedy Club» артистка почала ще активніше ділитися з шанувальниками свого таланту, пікантними фото. Більш того, частина фанатів переконані, що знаменита пара розпалася саме через роль Христини Асмус в провокаційному фільмі «Текст».

Нібито вона так правдиво зіграла пристрасть і любов до напарника по знімальному майданчику – Івану Янковському, що на голові її тоді ще законного чоловіка Гаріка Харламова глядачі розглянули гіллясті «роги». Але сама актриса запевняє, що про відхід від чоловіка задумалася задовго до того, як знялася в "Тексті".

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють переваги Гаріка Харламова у виборі жінок.

Також наш портал розповів, що Христина Асмус розбурхала мережу пікантними знімками.

Нагадувати, Христина Асмус захопила шанувальників ідеальною розтяжкою.