Що не фото на сторінці балерини Анастасії Волочкової, то привід для обговорення хейтерами. Як би не старалася знаменитість переконати аудиторію в тому, що невимовно щаслива і поруч з нею знаходиться кохана людина – публіка сумнівається.

Виною тому, надмірна любов прими до міцних напоїв і та обставина, що свого залицяльника на спільних фото вона показує фрагментарно. Артистка переконана, що ті, хто пишуть їй гидоти в соцмережах – це озлоблені заздрісники, які не відбулися в житті.

Зараз Анастасія Волочкова знаходиться на Мальдівах разом з бойфрендом, якого називає Олегом і регулярно постить знімки на тему «я і пляж». В одній з нових публікацій одіозна танцівниця похвалилася не тільки романтичною ідилією, а й нагадала про наявність у себе на тілі татуювань.

Свого часу зірка "набила" балійські національні тату. До слова, схожі малюнки прикрашають тіло голлівудської кінодіви Анджеліни Джолі:

Анастасія Волочкова / Анджеліна Джолі. Колаж: Hyser

Варто відзначити, що за інформацією росЗМІ, на відміну від татуювань екс-дружини Бреда Пітта, символи на спині Анастасії Волочкової не мають сакрального сенсу і виконані в кустарних умовах.

Як ставиться до подібних графічних натільних "прикрас" коханої артистки - невідомо. Але, судячи з того, що зірка балету говорить про обранця - він приймає її з усіма недоліками і достоїнствами: "Ось так вже 9,5 місяців Олег носить мене на руках🐣і я за дуже багато йому вдячна. Для заощадження цих потаємних відносин нам обом знадобилося терпіння і мудрість..."

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова похвалилася унікальним презентом від коханого.

Також наш портал розповів про те, що Наташа Корольова вирішила влаштувати конкуренцію Анастасії Волочкової і влаштувала фотосесію в лазні.

Нагадуємо, що Анна Седокова розбурхала соцмережі пікантними кадрами ранкових " розваг"