До того, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова зловживає оголеними фото у своєму мікроблозі - користувачі соцмереж звикли давно.

При цьому в шоу-бізнесовому закуліссі неодноразово порівнювали прийму і нинішню обраницю її екс-чоловіка Ігоря Вдовіна - телеведучу Олену Ніколаєву.

На думку інтернет-користувачів, на відміну від ексцентричної «любительки шпагатів», нинішня дружина бізнесмена – еталон жіночності та елегантності. Більше того, оскільки дочка Анастасії Волочкової - Аріадна живе з батьком Ігорем Вдовіним, то публіка впевнена, що вона бере приклад саме з Ніколаєвої.

І ось днями в Instagram-акаунті зірки ТБ з'явилися пікантні кадри, на яких вона постала під час купання в басейні. Відомо, що Олена Ніколаєва перебуває на відпочинку в Грузії і, очевидно, захоплюючі гірські пейзажі надихнули її на подібне фотопозування:

У коментарях до посту фоловери висловилися з приводу фотопослання телезірки:

Сама знаменитість негативно відреагувала на порівняння з екс-обраницею свого чоловіка:

Олена Ніколаєва та Ігор Вдовін познайомилися в 2017 році на одному з економічних форумів. Чутки про те, що пара узаконила свої стосунки з'явилися порівняно недавно, але ніяких коментарів на цей рахунок знаменитості не давали. Фанати зробили висновок, що зірки одружилися, оскільки Ніколаєва почала звертатися до Вдовину не інакше як "чоловік".

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова склала конкуренцію Анастасії Волочкової і влаштувала фотосесію в лазні.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова показала, як потрібно підпирати дерево за допомогою шпагату.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова поділилася з шанувальниками подробицями особистого життя.