Співачка Анна Седокова поділилася з шанувальниками розповіддю про те, як їй довелося відвідати стоматолога в Америці.

Зірка знаходиться в Лос-Анджелесі разом з чоловіком Янісом Тіммою і часто постить цікаві фотозвіти про їх американські пригоди.

В одному з нових повідомлень екс-солістка "золотого складу" групи "ВІА Гра «пояснила, що звернулася за медичною допомогою до знаменитого американського дантиста:" він мені допоміг у складній ситуації і впевнена допоможе і вам) Доброта, професіоналізм і ідеальна чистота - це те, що кидається в очі. І враження залишається незмінним)».

При цьому Анна Седокова невпинно постить провокаційні фото в спокусливих купальниках і щиро обурюється, коли хейтери критикують її за надмірну пристрасть до оголення в кадрі. І навіть під фото зірки в стоматологічному кабінеті з'явилися коментарі від охоронців моралі:

Анна Седокова відноситься до категорії зірок, які люблять багато і відверто розмовляти з фоловерами на актуальні теми. Так, вона нерідко розмовляє з користувачами соцмереж про те, як під натиском громадської думки люди прагнуть змінювати себе, забуваючи про власну індивідуальність.

На думку артистки, як тільки людина виходить за рамки і стає не таким як усі, на нього обов'язково звертають увагу хейтери. Зокрема, сама вокалістка неодноразово була розкритикована за зайву вагу.

Наприклад, після народження третьої дитини-сина Гектора, Анна Седокова протягом певного часу свідомо не худла і з гордістю демонструвала об'ємні форми. Зараз же під чуйним керівництвом молодого чоловіка, співачка стала помітно стрункішою і підтягнутою і із завидною регулярністю відвідує спортивний зал.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак здивувала шанувальників дивною зовнішністю.

Також наш портал розповів, що Анастасія Волочкова насмішила соцмережі вправами з підпирання дерева.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк постала перед фанатами в незвичайному вигляді і налякала шанувальників опухлим обличчям.