Одна з найяскравіших і жіночних представниць сучасного українського шоу-бізнесу Настя Каменських розмістила на сторінці свого мікроблогу зворушливий пост.

Зірка привітала з днем народження коханого чоловіка-Олексія Потапенка. У суботу, 8 травня, відомому продюсеру і реперу Потапу виповнилося 40 років. Любляча дружина звернулася до іменинника: «Mi amor 💛 сьогодні, в місті Києві, рівно 40 років тому, народився найдобріший і найталановитіший хлопчик. (Вагою всього 2 кг 800 гр) я дуже пишаюся тобою, Льоша!».

Співачка перерахувала достоїнства свого коханого і зізналася, що впевнена в його геніальності і талановитості. Настя Каменських побажала чоловікові удачі у всіх починаннях. "А я просто буду поруч, щоб любити, наповнювати, і підтримувати мого ведмедика🧸❤️" - завершила своє послання знаменитість.

В якості ілюстрації Настя Каменських розмістила спільні кадри з Потапом, чим викликала бурхливу реакцію в мережі:

Фолловери зірки приєдналися до привітань, в тому числі, теплі слова написав російський шоумен і співак Олександр Ревва (Артур Пирожков):

До слова, екс-дружина музиканта - Ірина Горова, також опублікувала у своєму акаунті вітальний пост:

Як відомо, зіркові закохані узаконили стосунки в травні 2019 року, влаштувавши розкішну весільну церемонію. Чутки про те, що їх пов'язує не тільки дружба, але і щось більше ходили ще з моменту заснування їх творчого дуету, але самі знаменитості подібні новини не коментували.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських здивувала шанувальників дивним зовнішнім виглядом.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських підкорила фанатів ідеальними формами в спокусливому вбранні.

Нагадуємо, що у Мережу потрапили кадри оригінальних розваг Насті Каменських без Потапа.