Нещодавно на інтернет-просторах з'явилася інформація про те, що українська співачка Софія Ротару була помічена на вечірці в одному з московських ресторанів.

Нібито зірка веселилася і виступала перед гостями заходу, організованого з нагоди дня народження циганського музиканта Василя Груї.

Подібні новини облетіли росЗМІ, але в підсумку шанувальники Софії Михайлівни зрозуміли, що в Москву літала не сама артистка, а її зірковий двійник – Діоніс Кельм.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram один з найвідданіших шанувальників таланту і краси вокалістки, який заробляє на життя її пародіюванням, розмістив відеозвіт з того самого вечора.

У коментарях до посту фоловери молодого артиста поставили йому кілька провокаційних питань, в тому числі, про рід його діяльності:

До слова, трохи раніше він також показував, як провів час на циганському святі:

Як відомо, Діоніс Кельм - це єдиний двійник Софії Ротару, який був визнаний самою артисткою. Шоумен більше 15 років виступає на сцені і за цей час навчився копіювати українську Примадонну з максимальною схожістю. Публіка нерідко говорить про те, що у Діоніса є не тільки зовнішнє, але і вокальне схожість з виконавицею.

Їх перше знайомство відбулося в 2006 році на одному з концертів Софії Михайлівни, а потім між артистами зав'язалися дружні стосунки:

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі з'явилися унікальні архівні фото Софії Ротару.

Також наш портал розповів про те, що Надя Дорофєєва була помічена в обіймах Потапа.

Нагадуємо, що внучка Софії Ротару підкорила мережу ідеальною фігурою в стильному купальнику.