Під час репетиції параду до 9 травня у Росії загорівся танк.

У російському місті Уфа під час репетиції параду до Дня Перемоги несподівано для всіх загорівся танк. Інцидент стався в результаті того, що на нього пролилося паливо, яке моментально запалилося. Про це передавати російське інформагентство" Башинформ " 7 травня.

Відзначається, танк Т - 26 проїхав повз трибуни перед будівлею міськради столиці Башкирії і повернув на північний проїзд, де і загорівся. Водій погасив вогонь самостійно до прибуття рятувальників. Пожежники змили паливо.

Варто сказати, що в Росії щороку проводити Парад Перемоги і практично щороку відбувається якийсь конфуз. Це вже стало своєрідною традицією. І хоч у всьому світі триває пандемія коронавірусу Уряд Російської Федерації не боїться проводити стільки масові заходи.

Так як це може завдати великої шкоди людям. У натовпі вони можуть заразитися і тим самим піддати себе великій небезпеці.

Раніше в мережі з'явилося відео танка на колесах, який був помічений в місті Москві.

Відповідне відео опублікований на Facebook-сторінці"Мослента".

Як видно на знятих кадрах, вулицями Москви проїжджає автомобіль з написом "бойова подруга" і символізує радянський міф про танк Т-34 з такою назвою, споруду якого під час Другої світової війни, нібито, на власні заощадження оплатила Марія Октябрська, що стала його механіком-водієм.

Така історія, насправді, багатьох потішила.

Раніше Hyser писав про те, що у Росії задушили відому блогершу, скандал прогримів на всю країну.

Також писали, що у мережі опублікували ексклюзивні кадри переміщення російської техніки біля кордонів України, таке вперше.

Нагадаємо, що у НАТО вирішили дати відповідь Путіну, ніхто такого не очікував від них.