Балерина Анастасія Волочкова остаточно розслабилася на відпочинку на Мальдівах і фото в її мікроблозі стали ще більш відвертими.

Як відомо, кілька тижнів тому зірка полетіла на сонячному мальдівському узбережжі в компанії свого таємничого коханого на ім'я Олег.

Артистка запевнила всіх, хто сумнівається в її жіночому щастя і щирості почуттів між нею і залицяльником, що у неї немає ні часу, ні бажання доводити правдивість своїх слів. Але при цьому регулярно постить в Instagram довгі послання, в яких називає заздрісників збитковими і не відбулися людьми.

А в одній з нових публікацій "королева шпагатів" наочно продемонструвала, на що готовий обранець заради гармонійних відносин в їх парі. Для максимальної ефектності картинки Анастасія Волочкова здригнулася на коханого і застигла в пікантній позі…

До слова, закривати коментарі до посту зірка балету у своїй звичній манері – не стала, а тому злостивці поспішили оцінити її фотостарання і заодно зовнішність рішучого Олега. Через деякий час провокаційний кадр одіозна шоувумен видалила провокаційний кадр. Очевидно, вона не врахувала, що інтернет пам'ятає все…

Потім вона замінила цей фото на інше, не менш оригінальне:

Незважаючи на те, що шанувальники регулярно звертаються до неї з проханнями бути скромніше і припинити "спамити" напівоголеними фото, артистка продовжує хвалитися своїм розкішним життям.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова влаштувала пікантну домашню фотосесію зі своїм нареченим.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова обурила шанувальників вульгарною поведінкою в компанії залицяльника.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова похвалилася оригінальним" пляжним " подарунком від коханого.