Популярний український телеведучий Микита Добринін розчулив мережу серією зворушливих фото з домашнім вихованцем.

Шанувальники оцінили публікацію чоловіка Даші квіткової захопленими відгуками і відзначили, що шотландському висловухому коту на прізвисько Каспер неймовірно пощастило з господарями.

Микита Добринін позував разом з пухнастим улюбленцем на тлі домашньої обстановки. У підписі до кадрів він пояснив: "Ви любите Каспера не менше, ніж ми з Дашею🤍. Нам дуже пощастило з котом, ну немає мінусів у цієї шотландської породи".

Зірка ТВ зазначив, що у цієї породи котів є не тільки очевидні плюси, але і особливості в догляді. Наприклад, вони з коханою ретельно стежать за раціоном свого улюбленця, щоб його шерсть не стала проблемою: «потрібно вичісувати і стежити за раціоном кота, щоб будинок не перетворився з біла хмара️️».

Микита Добринін з вихованцем на прізвисько Каспер. Фото: Instagram

Микита Добринін з вихованцем на прізвисько Каспер. Фото: Instagram

До слова, подібні фото з зашкалюючим рівнем милоти зіркова пара Микити Добриніна і Даші квіткової постять із завидною регулярністю:

Микита Добринін з вихованцем на прізвисько Каспер. Фото: Instagram

Відомо, що Каспер з'явився в будинку зоряної пари на початку квітня 2020 року: "За перші 10 хвилин він вивчив всі кути, обнюхав всі вазони і навчився дертися на диван. Вже складно уявити, як ми жили без нього. З упевненістю можу сказати, що Каспер – повноцінний член нашої сім'ї".

До слова, подружжя чекає появи на світ Сина і часто діляться з фоловерами свомі емоціями, переживаннями і яскравими фотозвітами про свої будні і про те, як протікає вагітність.

Раніше "Hyser" писав про те, що Даша Квіткова розповіла про те, які скандали трапляються в їхній родині.

Також наш портал розповів про те, що переможниця "Холостяк-10" похвалилася розкішною фігурою в купальнику.

Нагадуємо, що стало відомо, хто буде новою героїнею шоу"Холостячка".