Регіна Тодоренко показала себе в незвичайному вигляді.

Ведуча і співачка Регіна Тодоренко поділилася інформацією про стан свого чоловіка. Вона розповіла, що він почуває себе добре і вже прийшов до тями. На своїй сторінці в соціальній мережі вона опублікувала фото, на якому позує біля ліжка чоловіка. Вигляд її злегка пошарпаний, але в цьому немає нічого дивного. Тому що в такі складні моменти людина думає не про свою зовнішність, а порятунок коханої людини. Це набагато важливіше всього на світі.

У підписі до фото Регіна поділилася зворушливими спогадами.

"Мало не втратила тебе 💔. Коли ти пропав з радарів не на 2 години, як планували, а на 9, мені стало страшно! Мені здається, що моє серце зупинилося на час. А потім подзвонив лікар, сказавши, що ти прокинувся, і по моїх щоках потекли сльози!
А вранці я почула твій-мій найулюбленіший голос. Я вже й забула, як в перші місяці нашого знайомства насолоджувалася твоїм зігріваючим ласкавим тембром; з якою одержимістю чекала зустрічі, розлучившись всього на пару годин; забула, як моє серце танцювало чечітку, коли піднімалися куточки твоїх губ.
А такі ситуації, як операція, влаштовують справжній струс, пробуджують заснули вулкани почуттів, змушують звернути увагу на деталі, і радіти кожній посмішці і погляду коханої людини ❤️!
Бережіть те, що маєте, сьогодні, не завтра і післязавтра, а саме сьогодні!
З перших вуст, щоб уникнути лже-новин: стан чоловіка стабілізується, він досі у відділенні хірургії, ми чекаємо висновок лікаря, намагаємося позитивно дивитися на те, що трапилося", - написала Регіна Тодоренко.

У коментарях користувачі Мережі побажали Владу здоров'я.

Раніше Hyser писав про те, що Леся Нікітюк обрадувала шанувальників новиною.

Також писали, що Леся Нікітюк показала провокаційне фото, яке не залишило нікого байдужим.

Нагадаємо, що у мережі висміяли Ксенію Собчак.