Російський артист Дмитро Назаров прочитав різкий вірш про парад.

Актор Дмитро Назаров, який став відомий широкій публіці своїх шанувальників після виходу серіалу "Кухня", прочитав різкий вірш про те, що проведений парад в Росії безглуздий.

"Навіщо відточувати парад? Парад чого?

Парад бессилья? Заборон і огорож?

Войовничі залізяки везуть войовничих хлопців.

Росгвардія і автозаки замкнутий безглуздий парад", - висловив свою думку народний артист.

Відзначимо, такий різкий виступ актора викликав як критику з боку шанувальників, так і схвалення. Після того, як Назаров поділився відео, як читає цей вірш в соціальній мережі, тут же з'явилося багато коментарів під постом.

"Браво Дмитро! Пам'ять це не раз на рік прогнати техніку і людей по містах і витратити гроші на салют! Пам'ять це ситі люди похилого віку! Доглянуті могили!, Браво за розсудливість і чесність. Ці якості нині в дефіциті, Браво 👏 Шеф 👏 👏 👏 , Дмитро Юрійович як завжди в точку💯 💯 💯, все у справі Дмитро Юрійович. 👏 ",- написали користувачі Мережі.

Але на такий виступ актора встиг вже відреагувати і головний пропагандист Кремля Соловйов. Він тут запропонував акторові "піти на вільні хліба". Це дозволило б йому створити "союз вільних театральних діячів" і заробляти тільки такою працею, вважає Соловйов. Тоді, з'їв він, актор зміг би оцінити і рівень народної любові, і число однодумців.

Дмитро Назаров сам більше ніяк не коментував свій твір. Пізніше він поділився ще одним роликом, в якому привітав усіх ветеранів з Днем Перемоги.

Раніше Hyser писав про те, що співачка Крістіна Орбакайте поділилася найпотаємнішим.

Також писали, що Жириновський пообіцяв зменшити для росіян кількість робочих днів, подробиці нововведення.

Нагадаємо, що дочка скандального Михайла Єфремова повністю готова відкрити всю правду про батька, цього чекали багато.