Одіозна Російська танцівниця Анастасія Волочкова невпинно радує передплатників свого мікроблогу новими фото з Мальдівського відпочинку.

Скандальна балерина незворушно постить кадри, на яких позує в компанії таємничого коханого на ім'я Олег. При цьому зірка без краплі сорому виставляє напоказ пікантні знімки, а в підписі до них впевнено віщає про заздрість з боку злостивців.

Обличчя коханого артистка як і раніше приховує від очей цікавої публіки, а якщо і розміщує в Instagram їх спільні фото, то обов'язково прикриває його смайлами…

В одній з нових публікацій Анастасія Волочкова розповіла про те, що її залицяльник втомився від позування і навіть пішов на рішучі заходи, щоб припинити фотомарафон своєї ненаглядної.

Не секрет, що у "королеви шпагатів" і її залицяльника досить непрості стосунки. Сама артистка не раз говорила про те, що перш ніж досягти романтичної ідилії, вони з Олегом пережили чимало труднощів і подолали масу спірних моментів.

Щоб переконати публіку в тому, що залицяльник - це реальний, а не вигаданий персонаж, Анастасія Волочкова часто говорить про те, як щаслива бути з ним поруч. Наприклад, днями вона звернулася до гостей свого аккаунта: "як Вам, дівчатка?!😂 😂 😂 🌴 Вас багато і чи часто так носять на руках?!😂 🌴 😉 Та ще й на Мальдівських берегах.. 🌴 А ось вам і довгоочікуваний Олег!💪🌴".

А в якості ілюстрації до посту використовувала фото, на якому одночасно похвалилася і купальником, і фігурою, і розтяжкою, і умінням маскувати обранця...

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова похвалилася оригінальним татуюванням на тілі.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова обурила публіку дивною постільною фотосесією.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова нарвалася на критику хейтерів через безглузду поведінку на пляжі.