Популярна співачка Ані Лорак часто радує шанувальників зворушливими спільними фото зі своєю дочкою Софією.

Артистка постить кадри, на яких вона разом зі спадкоємицею відпочивають за кордоном, разом проводять час на прогулянках і частенько відвідують світські заходи.

Не забула вокалістка похвалитися милим кадром і з нагоди Міжнародного Дня Матері:

Варто відзначити, що вже кілька місяців в шоу-бізнесовому закуліссі активно циркулюють чутки про те, що Ані Лорак повернулася до колишнього чоловіка і батька своєї дочки – бізнесмену Мурату Налчаджіоглу.

Спочатку вони були помічені на вечірці, організованій давнім другом артистки і за сумісництвом "поп-королем" російської естради Філіпом Кіркоровим. Екс-кохані танцювали і фліртували, що дало фанатам зірки привід для чергової хвилі обговорення її особистого життя.

Свого часу Ані Лорак розлучилася з Муратом Налчаджіоглу через його подружню невірність. Дочка Софія залишилася жити з матір'ю, але при цьому, за розповідями інсайдерів, часто бачилася з батьком.

Після розлучення виконавиця з головою поринула в роботу і творчість. Але при цьому її "викривали" в романах з колегами по есрадному цеху, наприклад, з Філіпом Кіркоровим і Сергієм Лазарєвим. Однак, велика частина фанатів були переконані, що у Ані Лорак були стосунки з саунд-продюсером звукозаписувального лейбла Black Star-Єгором Глібом.

Але навесні минулого року з'явилася інформація, що зірки більше не разом. Що послужило причиною краху їх любовної ідилії-невідомо. Сама Ані Лорак від коментарів на цю тему утримується і вперто ігнорує питання про ситуацію на своєму особистому фронті.

Раніше "Hyser" писав про те, що екс-коханка колишнього чоловіка Ані Лорак похвалилася фігурою в купальнику.

Також наш портал розповів про те, що у мережі показали інтер'єр особняка Світлани Лободи.

Нагадуємо, що Слава Камінська позувала з оригінальним кухонним аксесуаром і заспівала бурхливу реакцію фанатів.