На трасі Київ - Чоп сталася серйозна ДТП

У Рівненській області на трасі Київ - Чоп сталося резонансне ДТП за участю автомобілів Mercedes-Benz Sprinter і Audi. В результаті зіткнення загинули три людини, одна з них дитина. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Подія трапилася в неділю, 9 травня на трасі Київ - Чоп в Рівненській області. Автомобілі Mercedes-Benz Sprinter і Audi зіткнулися лоб в лоб. Прибулим на місце ДТП рятувальникам довелося деблокувати потерпілого за допомогою спецтехніки. Також на місці аварії працювали медики та правоохоронці.

Правоохоронці заявили, що за попередньою інформацією, водій автомобіля Audi здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter. В результаті зіткнення водій легковика отримав травми несумісні з життям, також загинув його півторамісячний син. Також в автомобілі Audi перебувала 37-річна дружина водія вона отримала численні травми і переломи. Медики терміново госпіталізували постраждалу, проте незабаром вона померла в лікарні.

Водій Mercedes-Benz Sprinter також отримав множинні травми, зокрема переломи і закриту черепно-мозкову травму. Чоловіка терміново госпіталізували до лікарні.

До слова, напередодні сталася не менш трагічна ДТП на Хмельниччині. На трасі поблизу населеного пункту Скаржинці зіткнулися автомобіль Audi і мікроавтобус Mercedes. Від удару легковий автомобіль загорівся з пасажирами всередині. Прибулі на місце ДТП рятувальники оперативно ліквідували загоряння. Повідомляється, що в результаті аварії загинула 46-річна пасажирка Audi і 12-річна дитина. Водія легковика госпіталізували з безліччю травм. Водій мікроавтобуса значних пошкоджень не отримав і відмовився від госпіталізації.

Раніше портал Hyser повідомляв, що під Житомиром сталася серйозна ДТП в результаті якої машину рознесло в тріски, а водія затиснуло в салоні.

Також наш портал інформував, що у Львові відразу два п'яних водія влаштували серйозну ДТП.

Нагадаємо, що у Києві через таксиста сталася масштабна ДТП.