У мережі показали провокаційне відео за участю Тіни Кароль.

Тіна Кароль дуже рідко коли вирушає на відпочинок. Вона багато працює і постійно створює якісь нові проекти, записує пісні, знімає кліпи і бере участь в якості ведучої в програмах. У цій метушні вона розвивається, то кожній людині потрібен відпочинок.

Тим більше, що вона сама не раз говорила про те, що занадто мало проводить часу зі своїм сином. Нагадаємо, що Тіна була заміжня. Але її щастя тривало не так довго, як вона того хотіла. Так як її чоловік Євген Огір захворів на рак і після тривалого лікування помер в одній з клінік.

Тіна зізнавалася, що для неї це було великим ударом. Вона довго переживала з цього приводу. На даний момент вона так і не зустріла кохану людину. Хоча фанати з нетерпінням цього чекають. В один час в мережі активно ходили чутки про те, що у співачки бурхливий роман зі співаком Даном Баланом. Але потім це все виявилося неправдою.

Але фанати ще довгий час думали, що Тіна і Дан оголосять один одного парою.

Цього разу Тіна Кароль вирушила на відпочинок і показала себе без косметики після дощу. Варто сказати, що співачка відмінно виглядає. Навіть в такому вигляді вона прекрасна. Тіна завжди намагається підкреслити свою природну красу і не робить акцент на яскравому макіяжі. Але мало хто може забути, що вона дуже любить використовувати червону помаду. Це стало її вже візитною карткою.

"Кльова Така і засмаглаяяяя!👍 💜 ",- написали фанати під відео.

До слова, у Тіни Кароль величезна армія фанатів, які просто її обожнюють.

Раніше Hyser писав про те, що у мережі показали, як Оля Полякова виглядала у свої 20 років, просто не впізнати.

Також писали, що Даша Астаф'єва показала провокаційний кадр у ліжку, фанати просто обімліли.

Нагадаємо, що Анна Семенович показала свої пружні форми в облягаючому одязі, це вже занадто.