Популярний російський актор Дмитро Нагієв порадував шанувальників свого таланту новим посланням в соціальній мережі Instagram.

Артист нерідко демонструє передплатникам креативний підхід у виборі нарядів і оригінальне почуття гумору. Так, Дмитро Нагієв постав в кадрі в образі брутала у в'язаному светрі і для максимальної ефектності надів стильну кепку.

У підписі до фото зірка комедійного серіалу "Фізрук «розповів про раптово нахлинуло почуття втраченого літа, але потім усвідомив, що йому просто»здалося".

Не упустив зірка ТБ і оцінити власну зовнішність і неповторність: «так, делааа. Красива фоточка. Чи не ваша, ось ви і біситеся. Можете писати всяке. Я потім все одно вас всіх куплю".

Дмитро Нагієв. Фото: Instagram

У коментарях до посту фоловери не скупилися на похвалу і компліменти. Більш того, серед гостей сторінки Дмитра Нагієва була помічена дружина 75-річного гумориста Євгенія Петросяна-Тетяна Брухунова:

Не обійшлося і без критичних зауважень від тих, кому Дмитро Нагієв здався постарілим:

Не секрет, що артист вважає за краще виставляти напоказ тільки творчу частину свого життя і говорити про професійні досягнення, а ось про особисте життя - говорить вкрай рідко і неохоче.

За інформацією інсайдерів, у Дмитра Нагієва є кохана, яку він приховує від очей цікавої публіки. Сам він одного разу пояснив: "Тримати в секреті особисте життя легко — просто не показувати, і все. І навіть якщо ми з коханою десь на прем'єрі, ми просто сидимо в різних кінцях залу".

Раніше "Hyser" писав про те, що Михайло Пореченков налякав аудиторію змарнілим зовнішнім виглядом.

Також наш портал розповів про те, що Ігор Верник був помічений за цікавими розвагами з Ренатою Литвиновою.

Нагадуємо, що у Мережі спливли несподівані подробиці особистого життя Дмитра Нагієва.