Співачка Ані Лорак позувала з донькою в модному вбранні.

Ані Лорак завжди з особливою педантичністю підбирає собі вбрання, в яких вона з'являється на сцені і на фото в соціальній мережі. Дівчина стежить за всіма останніми трендами. Також вона намагається незвично одягати свою дочку Софію. Але цього разу Лорак віддала свою перевагу сукні, яка була прикрашена принтом "турецький огірок". Це модний на сьогодні принт, який використовують багато дизайнерів.

Лорак приміряла сукню з темної тканини, а ось її дочка вибрала наряд з таким же принтом на рукавах, але рожевого кольору. Різнокольорові візерунки, що прийшли зі Сходу імовірно в 18 столітті, фантазійні «огірки» стають частими героями модних показів, кожен раз переосмислюючись різними дизайнерами, але незмінно відсилають до духу бунтарства і свободи.

Нагадаємо, не так давно Ані Лорак розлучилася зі своїм чоловіком, який мав турецьке походження. Як розповідала сама співачка, що він не один раз їй зраджував. Це і стало причиною їх розлучення. При тому, що чоловік, якого звуть Марат, зовсім не визнавав своїх "походів наліво". Зрештою Ані Лорак не витримала цього і подала на розлучення. Після у неї був роман з молодою людиною, який був набагато її молодший. Але у них не склалися стосунки і Лорак знову пішла.

Зараз же співачка зізналася, що вона знову закохана і в її животі пурхають метелики. Але хто цей таємничий коханий вона поки не зізнається. Найімовірніше, що на відпочинку вона знаходиться разом з ним. Але поки його особистість розкривати не поспішає.

Ані Лорак показала незвичайне вбрання, фото: криншот соціальні мережі

Раніше Hyser писав про те, що Ані Дорак показала не найвдаліші кадри зі своєю донькою, відразу видно, в кого пішла дитина.

Також писали, що Анна Семенович похвалилася талантами свого чоловіка, ніхто такого не очікував.

Нагадаємо, що Ані Лорак знову дала приводи для чуток щодо її особистого життя.