Скандальна заява Ані Лорак про домагання до неї продюсера Костянтина Меладзе продовжує набирати обертів в мережі.

Зокрема, в одному зі своїх останніх інтерв'ю співачка проговорилася про те, що Меладзе пропонував їй просування по кар'єрних сходах, але на своїх "умовах". За її словами, для неї вони були неприйнятними. На тлі цього в мережі розгорівся справжній скандал і багато хто звинуватив Ані Лорак у брехні, пишуть "Факти".


У всій цій ситуації на захист артистки стала психолог Світлана Філатова, яка повірила її словам. Про те, що Ані Лорак була щира говорять її невербальні реакції в студії, де вона розповідала про співпрацю з Меладзе.

Так, експерт звернула увагу на вираз обличчя Лорак і певні жести, які свідчили про те, що співачці не дуже приємно говорити на цю тему. Крім того, Філатовій здалася дивною поведінка брата Меладзе, Валерія.

Меладзе дійсно міг домагатися Ані Лорак, зі слів експерта, фото: 24 канал

Справа в тому, що коли журналістка запитала у Валерія про те, що він думає з приводу всієї цієї історії, він буквально накинувся на неї і заявив, що вона не вміє правильно ставити питання. Філатової це здалася дивним, оскільки якщо той впевнений в невинності свого брата, то можна було просто про це сказати.

Однак з його боку йде агресія замість "розрулювання". На думку психолога, так діють, коли сказати нічого. Агресивну реакцію в цій ситуації можна розцінювати як визнання провини, впевнена психолог.

Раніше "Hyser" писав про те, що російська актриса Христина Асмус показала, як виглядає після розставання з Гаріком Харламовим.

Також наш портал повідомляв, що Астаф'єва в нижній білизні показала, як пом'яла ліжко.

Нагадуємо, що дочка Олі Полякової опублікувала провокаційні кадри зіркової мами.