Співачка Анна Сєдокова кожним новим постів в соціальній мережі Instagram провокує бурхливу реакцію фоловерів. Артистка раз у раз виставляє напоказ певні епізоди свого зоряного життя, чим дуже дратує частина інтернет-аудиторії.

На даний момент екс-учасниця "золотого" складу групи "ВІА Гра" знаходиться в США разом з чоловіком – баскетболістом Янісом Тіммою. І крім кадрів з яскравими пейзажами, вона хвалиться своєю фігурою і результатами спортивних тренувань.

Не так давно вокалістка розповіла, що коханий мотивує її на заняття спортом і регулярні відвідування тренажерного залу. У свою чергу, фоловери Анни Сєдокової відзначили, що вона дійсно стала стрункішою і підтягнутою. Хоча до цього їй частенько "прилітало" за зайву вагу і обрюзгшіе форми…

Але, як то кажуть, немає межі досконалості. І натхненна виконавиця в одній з нових публікацій в мережі показала, як в компанії законного чоловіка приймає сонячні ванни на пляжі в Майамі.

А для максимальної ефектності картинки, сфотографувала себе з пікантного ракурсу, склавши гідну конкуренцію скандальній балерині Анастасії Волочкової. Не секрет, що танцівниця також любить влаштовувати фотосесії на пляжі, але не просто банально позує, а виконує складні акробатичні етюди…

Скріншот зі сторінки Анни Сєдокової в Instagram/ Скріншот зі сторінки Анастасії Волочкової в Instagram

До слова, Анна Сєдокова не тільки почала активно тренуватися, але і віддала перевагу правильному харчуванню шкідливої і калорійної їжі. Але як би вона не старалася, користувачі соцмереж все одно запідозрили, що артистка зробила ліпосакцію (операцію з видалення жирових відкладень):

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Сєдокова здивувала фанатів провокаційною фотосесією в купальнику.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова показала, як за допомогою шпагату підпирає дерева.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва підкорила фоловерів змінами в зовнішності і зірвала шквал захоплених компліментів.