На березі Азовського моря було виявлено мертве тіло крокодила.

Зокрема, це сталося в курортному селищі Кирилівка в Запорізькій області. Бездиханне тіло рептилії помітили відпочиваючі на пляжі і зрозуміло, зробили фото своєї унікальної знахідки. Відповідні кадри швидко поширилися мережею, пише "Оглядач".


Так, за словами одного з відпочиваючих, який побачив на березі Азовського моря мертвого крокодила, варто бути акуратніше під час відпочинку цього року.


Варто відзначити, що з кожним роком зона Азовського моря все більше дивує своєю різноманітністю. Так, наприклад, останні роки відпочиваючих активно атакують медузи, батьківщина яких знаходиться на іншому континенті, а рибалкам вдається ловити екзотичних риб.

У цьому ж році на березі моря взагалі знайшли труп крокодила, що говорить про те, що ця рептилія тут може зустрітися. Експерти знайшли цьому розумне пояснення, уточнивши, що швидше за все справа не в зміні ареалу проживання хижака, а в безвідповідальному ставленні людей до тварин.

Таким чином, не виключається, що загиблий крокодил був свого роду антуражем для пляжних фотографів і помер внаслідок поганого догляду. А значить туристам за свій відпочинок турбуватися не варто, оскільки крокодили навряд чи стали жити в морі, в той час, як звикли більше жити в тропічних низинах. До слова, ще вони зустрічаються у більш холодних регіонах на південному сході США і в річці Янцзи в Китаї.

Раніше "Hyser" писав про те, що Керченський міст знищує рідкісну фауну, через що екологи стали бити на сполох.

Також наш портал повідомляв, що українські оператори озвучили "чорний список" країн для відпочинку.

Нагадуємо, що українцям пропонують роздати гроші на подорожі у зв'язку із затяжною пандемією коронавірусу.