Відома виконавиця Ані Лорак поділилася новим фото з відпустки.

Останнім часом співачка занадто багато відпочивала, на думку деяких користувачів, які, мабуть, втомилися від її фото з відпустки. Якраз їх, а також своїх фанатів, Ані Лорак порадувала новиною про повернення до роботи. Так, за словами зірки, її канікули підійшли до кінця.


Крім того, в новому пості в Instagram артистка зазначила, що у неї заплановано багато роботи над новими піснями і швидкими прем'єрами. Так що по всій видимості, Лорак відпочивала, тільки поки у неї була така можливість.

Варто відзначити, що в цей раз зірка постала перед камерою не в бікіні, як раніше, а в білому топі, щоб продемонструвати в черговий раз свій прес, і джинсах. Свій образ Ані Лорак доповнила стильними сонцезахисними окулярами.


Користувачі були досить активними під новим постом Ані Лорак, зазначивши, що з нетерпінням чекають від неї нових пісень. Також, зрозуміло, вони не обділили увагою її літній образ на фото, який, на думку багатьох, дуже ніжний і безумовно йде артистці.


Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Дарина Астаф'єва в нижній білизні показала, як пом'яла своє ліжко, збентеживши фанатів такою відвертістю.

Також наш портал повідомляв, що українська співачка Настя Каменських схвилювала шанувальників новим постом.

Нагадуємо, що екс- "Віагра" показала себе у всій красі на турецькому пляжі. Судячи з усього, травневі свята у неї задалися.