У Росії сталася стрілянина в школі, в результаті якої загинули мінімум 9 людей

У Росії Підлітки пронесли в школу зброю і відкрили вогонь по учнях. За попередніми даними в результаті стрільби загинули 9 людей, ще 4 забрала швидка. Про це інформує видання РБК-Україна.

Інцидент стався у вівторок, 11 травня в Казані. Два учні прийшли в школу прихопивши з собою зброю і почали розстрілювати людей. Відзначається, що подія трапилася в школі №175, яка розташована на вулиці Джаудата Файзі.

За попередньою інформацією жертвами озброєних підлітків стали щонайменше 9 осіб. Ще четверо отримали поранення, їх екстрено госпіталізували. На місці події працює понад 20 бригад швидкої допомоги.

Правоохоронцям вдалося затримати одного зі Стрільців, зазначається, що ним виявився 17-річний хлопець. Ще один, за даними місцевого видання, може залишатися в будівлі школи.

За інформацією екстрених служб в результаті нападу постраждали 10 осіб. Також наголошується що при нападі на школу спочатку прогримів сильний вибух, а потім Підлітки відкрили стрілянину. Після інциденту у всіх навчальних закладах Казані посилили заходи безпеки, щоб уникнути подібного нападу.

Крім того, повідомляється, що в школу №175, де сталася стрілянина, виїхав глава Республіки Татарстан Рустам Мінніханов.

Також пізніше стало відомо, що на затриманого хлопця було офіційно зареєстровано зброю. Також підкреслюється, що стрілянина велася з автоматичної зброї, а нападник відкрив вогонь відразу після того, як увійшов до школи через головний вхід.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Мехіко міст метро обрушився разом з поїздом. В результаті події загинули більше десятка людей.

Також наш портал інформував, що у Києві спалахнула масштабна пожежа в багатоповерхівці.

Нагадаємо, що Україну сколихнула трагічна ДТП на трасі Київ-Чоп. В результаті аварії загинула сім'я з маленькою дитиною.