У мережі розповіли про долю рідної сестри Наташі Корольової Русь.

Мало хто знає про те, що Наташа Корольова має рідну сестру. Її звуть Ірина, але вона взяла собі псевдонім руся. Свого часу вона була дуже популярною співачкою і виступала нарівні з Наташею Корольовою. У день вона могла проводити по 5-6 концертів.

Але мало хто знав, що артистка виховувала сина Володимира, якому діагностували ДЦП, тому всі її концерти були лише способом заробити кошти на дороге лікування.

У розквіт своєї кар'єри в 90-х роках Руся пішла зі сцени і разом зі своїм чоловіком і хворим сином переїхала до Канади. Боротьба за життя сина не закінчувалася протягом 11 років. Але Вова так і не зміг подолати це.

"Ми були якраз на гастролях в Канаді, і Іра з Костею прийшли до нас на концерт. І в цей момент мені телефонують з Києва і кажуть: "Наташа, Вови більше немає . Мало того, що мені треба вийти після цього на сцену, треба ще сказати матері, що її син помер... Я тоді заспівала пісню про ластівку. Так у Вови на надгробній плиті і написано " Ластівка, Ластівка, ти передай привіт...",- говорила Наташа Корольова в програмі "Сьогодні ввечері".

Після цієї трагедії рідні Ірини боялися, що вона може накласти на себе руки. Але вона зважилася на ще одну дитину. У пари народився син Матвій. У 4 роки дитині діагностували аутизм. Його лікування триває донині.

Артистка ризикнула стати мамою ще раз і в 2006-му народила дочку Софію. Вона абсолютно здорова дівчинка.

Наташа Корольова періодично з мамою відвідує сім'ю Ірини.

Раніше Hyser писав про те, що Анна Седокова показала провокаційне фото.

Також писали, що Леся Нікітюк показала, як потрібно святкувати дівич-вечір.

Нагадаємо, що Ані Лорак розповіла про свої стосунки з Меладзе.