У Чернівецькій області сталася ДТП в результаті якої загинула дитина

На Буковині сталося серйозне ДТП в результаті якого загинула 10-річна дівчинка, а 11-річного хлопчика госпіталізували з безліччю травм. Про це йдеться в повідомленні пресслужби поліції Чернівецької області.
Дорожньо-транспортна пригода сталася в понеділок, 10 травня в селі Тарашани, недалеко від Чернівців. За словами правоохоронців 35-річний водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням внаслідок чого з'їхав з дороги і його автомобіль перекинувся.

ДТП. Фото: поліція Чернівецької області
ДТП. Фото: поліція Чернівецької області

В результаті аварії 10-річна дівчинка, яка перебувала в автомобілі, померла від отриманих травм ще до приїзду медиків. Також у транспортному засобі був 11-річний хлопчик, який, за попередньою інформацією отримав численні забої та травми голови. Травмовану дитину госпіталізували для надання медичної допомоги.
Співробітники поліції працюють над встановленням всіх обставин і причини ДТП. Також правоохоронці вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Варто нагадати, що напередодні сталося ще одне трагічне ДТП, в результаті якого загинула ціла сім'я. У неділю, 9 травня на трасі Київ - Чоп, в Рівненській області зіткнулися мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter і Audi. За попередньою інформацією водій Audi здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з мікроавтобусом. Внаслідок зіткнення водій легковика та його півторамісячний син померли на місці не дочекавшись приїзду медиків. Також в автомобілі перебувала 37-річна дружина водія, яка отримала численні травми, але змогла вижити. Жінку госпіталізували, проте незабаром вона померла в лікарні.
Раніше портал Hyser повідомляв, що у Києві водій-утікач влаштував гучну ДТП.
Також наш портал інформував, що у Києві сталася масштабна ДТП через таксиста.