Президент України Володимир Зеленський розповів, що іноді дзвонить прем'єр-міністру Денису Шмигалю і міністрам Кабміну раніше, ніж дзвонить їх будильник вранці.

Про це він повідомив під час засідання Палати місцевої влади Конгресу місцевих і регіональних влад у Хмельницькому, пише "Цензор.НЕТ".

"Я десь о 5.30 або о 6 ранку щодня читаю різну інформацію, важливу і не дуже. І після цього розмовляю з прем'єром, з міністрами, потроху вони вже звикають, що ми занадто рано починаємо розмовляти, починаємо працювати. Іноді я даю свої сигнали раніше їх iPhone", - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, раніше стало відомо, скільки подаркв отримав гарант в 2020 році, будучи на своїй посаді.

У 2020 році президенту подарували 9 подарунків - порцелянові десертне блюдо, глечик і тарілку з турецьким орнаментом він отримав від міністрів оборони і закордонних справ Труции, а туру з металу білого кольору у вигляді дракона, скульптуру автобуса з художнього скла, килим ручного ткацтва, килимок, блюдо з металу білого кольору і керамічне блюдо з орнаментом від послів Таїланду, Філіппін, Пакистану, Азербайджану, Єгипту і Таджикистану відповідно.

У поточному році під час візиту в Україну в березні президент Литви Гітанас Науседа презентував главі держави ювілейну медаль Яна Кароля Ходкевича і книгу "Портери Великих князів і вельмож Великого Князівства Литовського з українських музеїв", а під час візиту Зеленського до Катару в квітні він отримав від Еміра Тамім бін Хамад Аль Тані в подарунок фотоальбом.

Раніше Hyser писав про те, що Зеленський пожартував про млинці, хвалячись м'язами в спортзалі.

Також Hyser повідомляв, що Зеленський побачив загрозу для України в новому маневрі Росії та Білорусі.

Нагадаємо, що експерти розповіли, що буде з Україною в разі вторгнення Росії.