Французька делегація відвідала Донбас і висловила думку щодо вступу України до НАТО

Нещодавно делегація французьких політиків відвідала Донбас і, судячи з усього, залишилася задоволена побаченим, оскільки заявила, що постарається переконати відповідні інстанції в тому, що Україна готова до вступу в Північноатлантичний Альянс і може це зробити. Про це повідомляє прес-служба Штабу ООС.

Повідомляється, що Французькі делегати відвідали контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду Гнутове і прифронтове Широкине. Крім того, вони ознайомилися зі звітами про порушення режиму тиші противником, а також з доказами того, що противник застосовує заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Парламентарії прогулялися по зруйнованому Широкиному, щоб своїми очима побачити наслідки військової агресії Російської Федерації в цьому колись курортному селищі.

Один з делегатів, депутат Національних зборів Франції П'єр Персон заявив, що проінформує про все, що почув і побачив комітет закордонних справ, щоб з цього приводу прийняти відповідну резолюцію. Він також обговорить ці питання з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Крім того, побачене переконало французьких політиків у тому, що Україна готова до вступу в НАТО, тому вони наполягатимуть на такому рішенні. За словами парламентарія, він був вражений хоробрістю і стійкістю військових, що захищають Україну. Тому він постарається переконати відповідні органи в тому, що Україна готова формально вступити в НАТО. Крім того, він виступатиме за те, щоб підтримувати українську армію всіма засобами.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Сергій Сивохо представив проект гуманітарної стратегії возз'єднання України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі з'явилося фотографії 22-річної дівчини, загиблої в ООС.

Також "Hyser" писав, що Зеленський у соціальних мережах виклав селфі у формі збірної України з футболу, яка не догодила російським політикам.