Деякий тварина отримали від своїх господарів багатомільйонні спадщини.

Багато багатих людей заводять домашніх тварин, щоб скрасити свої будні. Але після вони залишають їм багатомільйонні спадщини і тварини живуть дуже навіть добре. Така історія в світі відома не одна. Наприклад, у відомого покійного виконавця Майкла Джексона був улюблений шимпанзе на ім'я бульбашки. Ще за довго до своєї смерті, співак заповів йому 2 млн доларів. Бульбашки зараз живе у флоридському заповіднику.

У 1992 році німецька графиня Карлотта Лібенштейн заповіла своє величезне багатство улюбленій вівчарці на ім'я Гюнтер III. Спадщина собаки склала ні багато ні мало 65 мільйонів доларів. Але через два роки тварина померла, а всі гроші дісталися синові покійної.

Шимпанзе Калу живе в розкішному маєтку в Кейптауні. Патрісія О'ніл любила тварин і заповіла їм всі капітали, але найбільше дісталося Калу – 70 млн доларів. А ось чоловікові мільйонер не залишила нічого.

Не залишаються осторонь і коти. Улюбленець Блекі був вихованцем самотнього британця Бена Реа. Чоловік продавав антикваріат, а після смерті залишив котику майже 10 млн доларів.

Всім відома телеведуча Опрі Вінфрі також дуже любить своїх тварин. У неї є кілька собак. Вона також збирається залишити їм непоганий спадок. Так як дітей у телеведучої немає. Але це її анітрохи не бентежить, тому що вона щаслива і так. Їх спадок оцінюється в 30 млн доларів.

Раніше Hyser писав про те, що киянин у стані алкогольного сп'яніння викинув собаку з багатоповерхівки.

Також писали, що в Одесі Дельфін вкусив за руку маленького хлопчика.

Нагадаємо, що мережа сміється з Кота-спортсмена.