Величезна кількість клієнтів найбільшого українського банку відмовляється від його послуг

Зовсім недавно почалося літа, проте для великої кількості людей по всьому світу Червень пов'язаний не тільки з початком нової пори року, але і з правами ЛГБТ-меншин. У червні практично всі найбільші компанії "фарбуються" в райдужні кольори ЛГБТ, і в 2021 році найбільший державний банк України "ПриватБанк"вирішив приєднатися до цього тренду і випустив спеціальний дизайн карток на підтримку меншин. Про те, чим це закінчилося розповів Telegram-канал "ХУкраина / Новини".

Так, цього року "ПриватБанк", раптово вирішив висловити підтримку ЛГБТ-спільноті, в червні, "місяці гордості", представив банківські картки з відповідним дизайном. Однак, як з'ясувалося, серед усіх європейських цінностей саме в сенсі цінностей сексуальних меншин українці виявилися не надто толерантними.

Після того, як" ПриватБанк " показав цей дизайн карток, в українському Інтернет-просторі дуже гостро на це відреагували. У мережі з'явилися численні скріншоти того, як клієнти закривають свої рахунки в "ПриватБанку" і відеоролики, на яких українці ріжуть свої банківські картки. Таким чином українці проявляють свою не солідарність з ідеями, що просуваються компанією.

клієнт відмовляється від послуг Приватбанку. Фото: Telegram

Наприклад, на одному ролику молода людина в кадрі без зайвих слів ріже картку "Приватбанку". Автор другого відеоролика, перш ніж позбутися своєї, розповідає: "Тут днями "ПриватБанк" випустив карти з ЛГБТ-дизайном. Думаю, кожен адекватний українець повинен відмовитися від послуг цього банку.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що "ПриватБанк" розповів українцям про сміливе нововведення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у "Приватбанку" ввели процедуру, яка ускладнить переказ грошей.

Також "Hyser" писав, що "ПриватБанк" потрапив у черговий скандал з блокуванням рахунків українців.