В Одесі стався потужний вибух на трансформаторній підстанції.

В Одесі прогримів потужний вибух, який "поставив на вуха" підлогу міста. Виявилося, що надзвичайна подія сталася на трансформаторній підстанції. Через це кілька районів міста залишилися повністю знеструмлені.

Аварія із загорянням сталася о 17: 45, після чого аварійно відключилися підстанції «артилерійська» та «ЮЗР». В результаті аварії сталося знеструмлення Міськелектротрансу, залізничного вокзалу, телерадіоцентру, маслозаводу, масложиркомбінату, канатного заводу, пологового будинку №1, обладміністрації, а також насосів станції «Головна» і адмінбудівлі «Інфоксводоканалу».

Сам вибух прогримів на підстанції під назвою "Чумка". На місце НП відразу ж приїхали пожежники, які стали ліквідувати наслідки вибуху і пожежі.

Сили ДСНС ліквідували пожежу о 18: 28. Загиблих і постраждалих немає. О 21: 56 вдалося запустити трансформаторну підстанцію «Чумка» і дати електрику споживачам, повідомили в компанії «ДТЕК».

Що стосується подачі води, то її потрібно було почекати ще пару годин. Наступного дня всі наслідки були вже повністю ліквідовані.

Самі одесити сильно злякалися цього вибуху. Тому що в перші хвилини взагалі ніхто не розумів, що відбувається. Перші кадри надзвичайної події з'явилися в соціальній мережі. Люди писали про те, що дим видно за кілька кілометрів, але ніхто не знав, звідки він. Також було чути дуже сильний звук вибуху.

Служби порятунку звернулися до жителів міста і попросили не піднімати паніку щодо цього випадку.

Раніше Hyser писав про те, що в Одесі трьох чоловіків з інвалідністю вивезли на кладовище і залишили їх там помирати.

Також писали, що біля Єрусалиму виникла сильна пожежа, людей вже почали евакуювати.

Нагадаємо, що у Харкові на проспекті прогримів вибух, люди налякані тим, що відбувається.