Так створено життя, що втрата батьків неминуча. Але саме ця подія в житті кожної людини ділить його життя на до і після, залишаючи незгладимий шрам на серці.

Сьогодні стало відомо про трагедію в родині тренера Московського футбольного клубу " Динамо" і колишнього гравця збірної України Андрія Вороніна. Так, раптово померла його мама Регіна Борисівна.

"У родині тренера "Динамо" Андрія Вороніна трапилася трагедія — раптово померла його мати Регіна Борисівна. Футбольний клуб "Динамо" висловлює щирі співчуття Андрію і його родині і сумує разом з ним про втрату", - повідомила прес-служба московського клубу" Динамо " в Тwitter.

Зазначимо, що саме батьки визначили долю свого єдиного сина, який народився влітку 1979 року в Одесі. Адже бабуся Андрія постійно говорила молодим батькам, що чоловік повинен займатися чимось серйозним, а футбол-це лише марна забава, трата часу.

Так, щоб Андрій Воронін став легендарним спортсменом, його батько присвятив цьому життя. Він працював шліфувальником на заводі, проте в обідню перерву забирав сина з дитсадка щоб відвести у футбольну секцію, після чого повертався до верстата. А пізніше батьки віддали хлопчика до футбольної школи при одеському"Чорноморці".

З юних років хлопець демонстрував свою майстерність і незабаром ним зацікавилися престижні європейські клуби. Перший свій матч Андрій зіграв у 18 років проти мюнхенської "Баварії" як гравець молодіжного складу "Боруссії".
Що стосується національної збірної України, то їй Андрій Воронін віддав 10 років життя: провів у її складі 74 матчі, забивши при цьому 4 голи. Він брав участь у вдалому для збірної України чемпіонаті світу 2006 року і домашньому Євро-2012, зігравши на цих турнірах 6 з 8-ми матчів.

14 жовтня 2020 року стало відомо, що Андрій Воронін увійшов до тренерського штабу Сандро Шварца в московське "Динамо". Саме за цей клуб українець грав з 2010 по 2014 рік.

Раніше Hyser писав, що на одному з польських телеканалів Україна стала Росією.

Також наш портал повідомляв, що футболіст Еріксен втратив свідомість під час гри Данія-Фінляндія.