Сьогодні відбудеться матч між збірними України та Нідерландів з футболу. Нашим хлопцям доведеться битися з сильним суперником.

Сьогодні, 13 червня, збірна України стартує в міжнародному футбольному турнірі «Євро-2020». Нехай вас не бентежить нестикування в назві турніру з роком на календарі. Нагадаємо, Євро - 2020 мало відбутися минулого року, але було перенесено на цей рік через пандемію коронавірусу.

При жеребкуванні Україна потрапила до групи С. Нашими суперниками в цьому турнірі будуть збірні Австрії, Нідерландів та Північної Македонії. У першому турі Україна битиметься зі збірною Нідерландів. Матч відбудеться на стадіоні «Йохан Кройф Арена» в Амстердамі.

Відзначимо, що збірна Нідерландів вважається фаворитом нашої групи, і навіть прихованим фаворитом всього турніру. Так що підопічним Андрія Шевченка доведеться напружитися, щоб здобути очки в цьому матчі.

Відомо, що матч з Нідерландами пропустять Віктор Циганков, Роман Безус і Георгій Судаков. Будемо сподіватися, що вони зможуть допомогти нашій команді в наступних матчах.

Дебютний матч збірної України розпочнеться о 22: 00 за київським часом. Подивитися онлайн-трансляцію можна буде на каналах "Медіа Група Україна": "Футбол 1/2/3", а також ТК"Україна". У Нідерландах цей матч транслює телеканали NPO 1 і Één.

В Інтернеті live-трансляція матчу Нідерданди-Україна буде доступна на сайті Oll.tv. Також гру покажуть MEGOGO, Київстар ТВ, Vodafone TV, Воля ТВ та інші.

За текстовою онлайн-трансляцією дебютного матчу України на "Євро-2020" можна стежити в матч-центрі UA-Футбол.

UA-Футбол також пропонує пряму аудіо-трансляцію матчу Нідерданди-Україна. Вона відбудеться на YouTube-каналі "подкасти UA-Футбол".

Як повідомлялося раніше, збірна України зазнала втрат перед дебютним матчем "Євро-2020". Хто не зможе зіграти в матчі проти збірної Нідерландів?

Hyser також писав, що на "Євро-2020" стався казус: прапор збірної України переплутали з прапором збірної Росії.