У мережі показали, чим харчуються українські військовослужбовці

Україна щосили прагне потрапити в НАТО, але в той же час військові ЗСУ показали свій раціон, який виглядає вельми сумнівно. Відповідні знімки опублікував військовослужбовець Роман Глех на своїй сторінці в Facebook.

Український військовий показав які страви пропонують військовослужбовцям на Гончарівському полігоні в Чернігівській області. На вигляд раціон українських захисників, м'яко кажучи, не апетитний і навряд чи відповідає стандартам НАТО, куди прагне Україна.

Раціон ВСУ. Фото: facebook
Раціон ВСУ. Фото: facebook

"Стандарти не НАТО, друга частина. Гончарівський полігон не перестає радувати широким вибором смаколиків. Фото від 10.06.2021 року, хлопці запитують офіцерів: "Так що, свині сьогодні голодні будуть?",- написав Роман Глех.

Раціон ВСУ. Фото: facebook
Раціон ВСУ. Фото: facebook

Раціон ВСУ. Фото: facebook
Раціон ВСУ. Фото: facebook

Військовослужбовець заявив, що незважаючи на відносно недавню реформу якість харчування українських бійців тільки погіршилася.

Варто нагадати, що у 2019 році тодішній глава Міноборони заявив, що з 2020 року всі військові частини в країні перейдуть на нову систему харчування. У березні 2020 року у відомстві заявили, що перехід на нову систему харчування був виконаний у всіх бойових частинах ЗСУ.

До слова, напередодні глава держави Володимир Зеленський заявив, що Україна якнайшвидше має стати членом НАТО. Він зазначив, що на кону стоїть незалежність держави і Україні самій не впорається з російською агресією. Президент додав, що якщо в НАТО дійсно вітають приєднання України, то не будуть тягнути з цим питанням і в найближчому майбутньому все вирішитися.

Раніше портал Hyser повідомляв, що журналісти порівняли зарплати українських захисників на передовій і бойовиків "ЛДНР".

Також наш портал інформував, що генерал заявив, що російські війська як і раніше знаходяться дуже близько до українського кордону і це несе велику небезпеку.

Нагадаємо, що командувач ВМС України заявив, що в разі нападу Росія буде атакувати як з землі, так і з повітря.