У Румунії сталася страшна дорожньо-транспортна подія.

Уточнюється, що ДТП сталося за участю мікровавтобуса, в якому перебували українці, в ніч на 14 червня поблизу румунського міста Недлак біля кордону з Угорщиною. В результаті цієї події 16 осіб постраждало, а один числиться загиблим. Про це пише "Українська правда".


Варто відзначити, що згаданий мікроавтобус рухався дорогою в напрямку Угорщини, але раптово в'їхав у вантажівку, припарковану на аварійній смузі. Всього в мікроавтобусі їхало 17 пасажирів, 16 з них з України і один з Молдови. Щобільше, серед пасажирів навіть була 8-річна дитина.

Постраждалі пасажири були госпіталізовані в лікарню. Зокрема, в однієї жінки зафіксували серцевий напад, а ще дві людини отримали серйозні поранення. Інші пасажири мікроавтобуса відбулися легкими ушкодженнями і їх життю ніщо не загрожує.


Представник МЗС Олег Ніколенко повідомив, що водій затриманий і на цей час дає свідчення в поліції, яка і повинна з'ясувати всі деталі цієї події. За попередньою версією, водій не впорався з керуванням, в результаті чого мікроавтобус зіткнувся з вантажним транспортним засобом, який рухався попереду.

До слова, Ніколенко додав, що українські дипломати підтримують зв'язок з румунськими правоохоронцями для з'ясування всіх обставин ДТП, а також з лікарями, щоб постраждалим громадянам в разі чого була надана необхідна консульська допомога.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Києві загорівся причіп з посилками "Нової Пошти".

Також наш портал повідомляв, що у страшній ДТП загинула вся родина "свободівців" з маленькою дівчинкою.

Нагадуємо, що у Києві авто на швидкості протаранило маршрутку, що потрапило на відео.