У вівторок, 15 червня, на Івано-Франківщині в селі Озеряни близько тридцяти місцевих житель перекрили дорогу Р-20 "Тлумач-Городенка".

Таким чином протестувальники вимагають ремонту доріг місцевого значення, пише "Суспільне Карпати".

Жителі місцевих сіл під назвою Озеряни, жуків, Яківка, Хотимир, Жабокруки і селища Обертин заявили, що будуть продовжувати акцію до тих пір, поки не почнеться ремонт дорожнього покриття в їх населених пунктах.

Люди ходять по пішохідному переходу, пропускаючи повз їдуть автомобілі один раз в 20 хвилин по три авто. Через акцію на трасі утворилися затори, в які стоять вантажівки, рейсові автобуси та легковики.

"Дістали, накипіло. Зараз вже пізно латати дорогу, зараз вже треба будувати нову дорогу. Те, що нам обіцяли, нічого не зробили. Обіцяли зрізати горбки, але цього не виконали. Позаторік обіцяли, що зроблять. Нам з року в рік обіцяють", — каже місцевий житель Михайло, за словами якого місцеві жителі вже три роки вимагають у місцевої влади, щоб їм полагодили дороги.

Протестуючий каже, що місцеві мають намір продовжувати акцію, поки не побачать результату.

"Будемо тут, поки не заїде техніка, поки не буде капітального ремонту. Там-бездоріжжя. Вчора їхав рейсовий автобус, то у нього відірвало колесо. Ямковий ремонт немає сенсу робити, це-гроші на вітер", - каже чоловік.

Раніше Hyser писав про те, що жителі окупованого Алчевська вийшли на протести: "зарплат немає, від нас всі відмовилися".

Також Hyser повідомляв, що жінка з Харкова змусила дітей публічно посилати Україну і викинула паспорти.

Нагадаємо, що ПФУ розповів про новий порядок підтвердження трудового стажу для пенсіонерів з окупованих територій.